Godišnjica ljubavi: prozivali su ga da je gej, a već godinu dana ljubi Seve

Par koji je izazvao najveće kontroverze u Srbiji i regionu, najpre jer su Igora Kojića mnogi pre Severine prozivali da je naklonjen istom polu, proslavio je godišnjicu veze.

Iako su im mnogi prognozirali krah romanse ubrzo nakon što su uplovili u istu, oni su opstali. Da li zbog Severininog čestog odsustva, budući da nastupa svakog vikenda, ili zbog Igorove tolerancije jer mu je supruga jedna od najzgodnijih pevačica, ne znamo, ali u vezi za sada cvetaju ruže.

Par je medeni mesec proveo u Dubaiju, a potom otputovao u Zanzibar, da bi se nakon toga vratili u Srbiju gde su proslavili godišnjicu romanse u krugu prijatelja i porodice.

Severina i Igor su se preko zajedničkih prijatelja upoznali u februaru prošle godine nakon njenog poslednjeg nastupa u Beogradu. Na društvenim mrežama često se mogu pročitati komentari da je sledeći logičan korak beba, ali par ćuti o svemu, krijući svoju najdublju intimu.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273