Godine joj ne mogu ništa: Anica i u šestoj deceniji izgleda kao devojka

Srpska glumica Anica Dobra, koja se probila i na holivudsko tržište, iako uveliko gazi 52. godinu života, izgleda nekoliko decenija mlađe. Ona je u kežual fazonu stigla juče u pozorište „Atelje 212“, gde je odigrala generalnu probu pred sutrašnju premijeru predstave „Makbet“.

U komičnoj priči o borbi za vlast ona igra ledi Dankan, ženu moćnog političara kojeg tumači Branimir Brstina. Poput svog lika koji predstavlja luckastu ženu sa duhom deteta, đavo joj nije dao mira ni na konferenciji za štampu, pa je sve vreme nešto čačkala i tražila po torbi. Godine na njenom licu nisu ostavile trag, kao ni u harizmi, pa je pored Tamare Dragičević, Ivana Mihailovića, Uroša Jakovljevića i ostalih momaka iz glumačke ekipe delovala kao njihova vršnjakinja.

27_1000x0

Ledi Dankan je hrabra i pametna žena, koja se ponekada ponaša kao derle i ludira se. Ujedno je jaka i beskrupulozna, ali da li je heroj današnjice ili joj to pomaže da opstane u ovom svetu, videćemo u predstavi – kaže Anica.

Izvor: Alo
Foto: Dejan Briza


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273