Goca Tržan: Preplakali smo prvu bračnu noć!

Foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Goca Tržan i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković, koji su se venčali u nedelju, prvu bračnu noć proveli su u vili u kojoj je i organizovano svadbeno veselje.

Ekipa Kurira uslikala je članicu žirija Pinkovih zvezdica juče oko podneva dok je unosila poklone u automobil, koji se brzo napunio koferima i buketima cveća, pa je Tržanova morala da pozove i taksi. Kad je spakovala sve ono što su joj poklonile zvanice, među kojima je bilo i mnogo kolega, Goca je podelila svoje utiske s venčanja i otkrila kako je protekla prva bračna noć.

Goca1

Sve je bilo predivno, veoma smo zadovoljni kako je proteklo venčanje. Raša i ja nismo zaspali do četiri ujutru, tako da bukvalno nismo ni imali prvu bračnu noć – rekla je pevačica.

Postoji neko pravilo da mladenci te noći broje pare koje su dobili kao svadbeni poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena. Bukvalno smo samo plakali od sreće i uzbuđenja. Tek narednih dana ću sabrati utiske, pa ćemo onda nastaviti s poslom, a od 18. oktobra bićemo na medenom mesecu. Putujemo u Tokio. To nam je bračno putovanje – ispričala je Goca za Kurir.

Goca2

Foto: Andreja Damnjanović, Kurir
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273