Glumica protiv TLZP Ljiljana Blagojević: To je zaglupljivanje

Glumica Ljiljana Blagojević na Tviteru je iznela svoj stav o emisiji, a učesnici joj odgovorili oštrim rečima, ali i nevericom da ona to zaista misli.

Ljiljana Blagojević napisala je kako bi takve programe trebalo ignorisati.

To je jeftina zabava i zaglupljuje – napisala je poznata glumica, koja očigledno nije veliki ljubitelj ovakvih formata.

U sledećem tvitu glumica je dodala:

Moglo je sve to sa drugim učesnicima, ovako lakrdija. Šteta.

Ipak, kako je ovo jedini rijaliti šou-program humanitarnog karaktera, učesnici treće sezone nisu mogli da ne reaguju na status glumice koji je postavila na Tviter.

Zaista sam iznenađen. Znam gospođu Ljiljanu kao finu i kulturnu ženu. Šou nikako nije jeftina zabava i daleko od toga da zaglupljuje narod. Ovo je jedna predivna, humanitarna priča – rekao je pobednik prve epizode Nikola Rokvić.

tlzp

Za razliku od njega, Bogoljub Mitić Đoša bio je bez dlake na jeziku:

Koja to beše? A, supruga od Siniše Kovačevića. Ne znam zašto je to rekla. Možda žena nije dobro pratila. U pozorištu radimo mnogo gore i teže stvari. Meni su rijaliti programi generalno odvratni i nikada nisam pristao da budem u njima, ali ovo je daleko od rijalitija. Ovo je humanitarni šou kroz koji ćemo da pomažemo ljudima. Očigledno da Ljiljana nije upoznata, možda je mislila na ostale rijalitije – rekao je Đoša za “Blic”.

djosa

Sa Bogoljubom Đošom složila se i pevačica Katarina Ostojić:

Ne mogu da verujem da je ona to izgovorila. To je najskuplji i najbolji šou. A ona koja je javna ličnost i pojavljuje se na televiziji trebalo bi to da zna. Ovom izjavom ne može da naruši kredibilitet šoua.

katarina ostojic

Ne bih komentarisala Ljiljaninu izjavu. Ovo je humanitarni šou i nešto zaista lepo – rekla je Slavica Ćukteraš za “Blic”.

Kada smo pozvali Blagojevićevu za komentar, rekla nam je da čuva unuku i prekinula je vezu.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273