Gde je i šta radi Suzana iz Sivog kamiona crvene boje?

Neposredna, urbana i opuštena Suzana je jedan od omiljenih ženskih likova u domaćoj kinematografiji, a ta uloga je proslavila glumicu Aleksandru Balzamović (40), koju odavno nismo imali priliku da vidimo u domaćim bioskopima…

Sivi kamion crvene boje je jedna od omiljenih domaćih komedija, a Rastka i Suzanu ste obožavali.

Neposredna, urbana i opuštena Suzana je jedan od omiljenih ženskih likova u domaćoj kinematografiji, a ta uloga je proslavila glumicu Aleksandru Balzamović (40), koju odavno nismo imali priliku da vidimo u domaćim bioskopima.

Aleksandra danas živi i radi u Sloveniji. Istovremeno je angažovana i u pozorištu i u filmu, a sarađavila je i sa Nikolom Kojom.

Jedno vreme je živela u Londonu, gde je radila na otvaranju agencije za glumce iz bivše Jugoslavije i Istočne Evrope, a 2014. godine je propustila rad na jednoj domaćoj seriji.

Prošle godine je igrala u dva slovenačka filma Lazar i Julija in Alfa Romeo, a 2011. igrala je sa Nikolom Kojom u filmu Stanje šoka.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273