Gala Videnović o scenama seksa sa Milanom Štrljićem: Sa rediteljem nisam pričala 10 dana!

 

Jednu od najlepših jugoslovenskim glumica Galu Videnović televizijska publika najviše pamti po serijalu Žikina dinastija i ulozi Ruskinje Nataše, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina Bal na vodi. Gledali smo je i uzdisali dok upravlja četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović.

 “Tada sam imala samo 14 godina. Više sam se od uloge brinula o tome kako ću opravdati izostanke sa snimanja u školi”, rekla je Gala.

“Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna”, rekla je pre nekoliko godina za Mondo glumica, koja ni danas nije pogledala film u celosti jer kaže da budi emocije i da je tužan.

Mnogi veruju da Gala Videnović i dalje živi u Americi, što glumicu zna da iznervira.

“Muka mi je više da odgovaram na ista pitanja. Beograd nikad nisam napustila”, kratko je rekla Gala, koja nije bila raspoložena za širu priču jer ne voli da daje intervjue.

loading...