Filmska potera u Sarajevu: Sin Hanke Paldum pobegao policajcima, 5 sati ga jurili

Mirzada Brkića, sina pevačice Hanke Paldum, policija je dovela ne ročište u sud u Sarajevu vezanog u lancima kako im ne bi pobegao kao što je uradio u decembru kada su ga pet i po sati jurili po glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Naime, Hankin sin prošle godine pobegao je policajcima koji su ga prevozili sa graničnog prelaza, gde je uhapšen. Brkić je 16. decembra uhapšen na graničnom prilazu Karakaj, pošto je proverama utvrđeno da ga potražuje Opšinski sud u Sarajevu. Brkić je 17. decembra, po dolasku u Sarajevo, iskoristio nepažnju sudskih policajaca i pobegao im krijući se po starom delu grada.

Hankin sin je skoro pet i po sati bio u begu, a više policajaca koji su učestvovali u filmskoj poteri ulicama Sarajeva na kraju su ga pronašli i uhapsili.

Podsetimo, Brkić se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću 14. januara 2014. godine u večernjim satima u sarajevskom naselju Grbavica, a ovom postupku negirao je krivicu.

Izvor: Kurir
Foto: Avaz


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273