Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
“Farma” uzela “Parovima” najvećeg šoumena! (foto) | Nostalgija.com

“Farma” uzela “Parovima” najvećeg šoumena! (foto)

Televizija Pink je krenula sa pozivanjem učesnika u njihovom rijalitiju “Farma”, a jedan od njih mogao bi biti i onaj koji je doneo ogromnu gledanost televiziji “Hepi” i rijalitiju “Parovi”.

Naime, tim televizije Pink se trudi na sve načine da nagovore Zmaja od Šipova da učestvuje u njihovoj osmoj sezoni “Farme”.

“Zmaja smo zvali pre nekoliko dana i dali mu ponudu da uđe na Farmu, jer je zanimljiva osoba za rijaliti. On je neprestano ponavljao da je razočaran u takve igre, jer nije pobedio u dve sezone Parova. Trebalo bi da se oko 20. februara sastanemo sa njim, i o svemu razgovaramo uživo”, rekao je za Kurir izvor blizak produkciji.

Deo ovog tima se nada da će Zmaj postati deo “Farme”, jer je gledanost uz šou koji on donosi – zagarantovan.

Inače, nedavno se pisalo i o tome da će i Zmajev najveći rival iz “Parova” Nenad Marinković Gastoz takođe boraviti na imanju u Lisoviću.

loading...