Fantastičan koncert: Brena raspametila Beč

Najveća zvezda ovih prostora nastavlja seriju uspešnih koncerata. Posle koncerta u Sofiji, u susednoj Bugarskoj i Austrijanci su u centru svoje prestonice plesali u ritmu Breninih najpopularnijih pesama.

U jedan glas cela „Admiral Dome“ hala u Beču pevala je sa svojom omiljenom pevačicom i nove i stare hitove – od „Mileta koji voli disko“ do „Ljubavi nove“.

Brena je još jednom pokazala neverovatnu energiju na sceni, praćena plesnom trupom Milana Gromilića, a posebno dizajnirani kostimi za velike koncerte predstavljeni su publici u Beču.

brena beč_1000x0

Pevačica je pobrala sve komplimente na račun zanosnog izgleda, a od jednog fana dobila je čak i tortu sa svojim likom, čemu se posebno obradovala!

Koncertu je prethodio obilazak okićenog Beča. Pevačica je svoj tim ljudi provela kroz omiljena mesta u austrijskoj prestonici, gde je novogodisnja bajka već počela.

Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273