Evo šta kaže Ilićeva supruga: Istina o vanbračnom sinu tek će izaći na videlo

Gordana Ilić, spupruga Miroslava Ilića, tvrdi da ona i suprug nemaju potrebu da se brane jer veruju u Božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti, budući da je nepriznati sin Miroslava Ilića, Devin Antonović s majkom Mirjanom, odlučio da putem suda traži DNK analizu za utvrđivanje očinstva.

Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo! Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će to doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u Boga i Božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz Božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna„, rekla je Gordana, koja nam se javila na Ilićev mobilni telefon.

Za razliku od nje, Miroslav je u nekoliko navrata poručio medijima da neće komentarisati ništa što je vezano za Mirjanu i Devina jer je to ultimatum njegove porodice.

devin-i-mirjana-antonovic-miroslav-ilic-foto-kurir-1452584097-822323

I dok u domu Ilića vlada medijska tišina, bivša ljubavnica “slavuja iz Mrčajevaca” Mirjana Antonović je najavila tužbe. Nju se iznervirale izjave Vlade Perovića, menadžera Miroslava Ilića, koji je rekao da sumnja u to da je Devin pevačev sin jer je Mirjana bila fan mnogih pevača.

Devin je odlučio da preda tužbu protiv Miroslava za utvrđivanje DNK, a ja sam upravo završila s advokatom i podnela tužbu za klevetu protiv Perovića„, rekla je Antonovićeva za Alo, koja najviše brine zbog patnje svog naslednika.

Meni je toliko žao mog sina i sve neprihvaćene dece, koja ispaštaju zbog neljudskosti roditelja. Velika je sramota zato što ljudi Miroslava poznaju i što bi trebalo da bude dobar primer mladićima„, poručuje Mirjana.

Ne pada mi na pamet da radim DNK analizu„, nedavno je prokomentarisao Ilić.

miroslav-ilic-foto-dragan-kadic-1452545615-822171

Izvor: Kurir
Foto: Dragan Kadić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273