Evo šta je Lepa Brena odgovorila Miroslavu Iliću na uvrede

Lepa Brena odogovrila je Miroslavu Iliću koji joj je poručio da mu „sjaše s …

Miroslav se razbesneo kada je saznao da je Brena u svoju velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi primila njegovog vanbračnog sina Devina i majku Mirjanu, pa joj je rekao da ga ostavi na miru.

Pevačica ima komentar i na to – Miroslav Ilić je neko koga smo mi uvek cenili. Mi smo s njim radili pre 28, 29 godina. Mislim da je to sastavni deo njegove kulture. Ja ću opet ponoviti da sam Miru sa kojom on ima vanbračnog sina upoznala naravno preko njega. Ja sam sa njom i njenim sinom, ja i moja porodica ostali smo i do dana današnjeg u sasvim dobrim, drugarskim i prijateljskim odnosima. Cela moja porodica Miru Antonović i njenog sina izuzetno voli i naravno jako poštuje i meni je žao što gospodin Miroslav ima nešto protiv mene. Ja sam samo čovek i cela moja porodica, mi smo samo uzvartili jedno prijateljstvo i gostoprimstvo – rekla je pevačica za „Ekskluziv“.

Izvor: Blic
Foto: R. Ristić, P. Marković


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273