Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Emina Jahović iz Kasine na dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu | Nostalgija.com

Emina Jahović iz Kasine na dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora Emina Jahović sprema spektakularni nastup i prestonićkom klubu Kasina i raduje se druženju sa beogradskom publikom u sredu 8.februara.

Emina dugo vremena nije nastupala po klubovima pa će ovo ujedno biti i jedinstvena prilika da ljubitelji njene muzike uživaju u svim hitovima ove pop pevačice. Ona je pre nepunih mesec dana proslavila svoj rodjendan u Turskoj a nastavak slavlje sledi upravo u Kasini gde će biti i mnogi njeni prijatelji sa estrade.

“U Beograd stižem dan pred nastup i zadržaću se samo jedan dan, jer posle nastupa u Kazini idem Los Anđeles, gde će prisustovati dodeli Gremija.  Uvek se radujem dolasku u Srbiju i Beograd, pošto nisam dve godine nastupala u nekom beogradsko klubu I radujem se što je to baš Kasina. Pred ovakve bitne nastupe uvek ima malo pozitivne treme jer je beogradska publika jako zahtevna, ali ja ću dati sve od sebe i prirediti im noć za pamćenje”, rekla je Emina.

loading...