Elemental objavili album “Tijelo”

Grupa Elemental objavila je sedmi studijski album “Tijelo”

Slučajno, ali i simbolično, album koji izdaju u 18. godini benda sadrži 18 pesama, a objavljen je u obliku dvostrukog CD-a. Iako su od prošlog albuma napravili mnogo više pesama, ovih 18 zaslužilo je da se i službeno objave. Među 18 novih pesama dve su već poznate – superuspešni singlovi “Goli i bosi” i “Sve je moje tuđe”.

Bend je ceo album stavio na svoj YouTube kanal gde ga možete preslušati, a CD je trenutno u prodaji u Splitu u Croatia Records CD Shop i Zagrebu u Aquarius Music Shop, Croatia Records, Dućan snova Prodavaonica vinila Dancing Bear i Maldoror Music Shop.

Izlazak albuma Elemental će proslaviti u Vinyl baru u ponedeljak, 22. februara, od 18 sati. Pozvani su svi prijatelji, saradnici i fanovi benda na zajedničko preslušavanje novog albuma. Elemental je pripremio razna iznenađenja, poklone i tortu, a novi album “Tijelo” moći će se kupiti po promotivnoj ceni.

Samo desetak dana posle, Elemental čeka jedan od najvažnijih trenutaka u koncertnoj karijeri – nastup u maloj dvorani Doma sportova. Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere, bend će po prvi put samostalno nastupiti u ovoj zagrebačkoj dvorani. Koncert će se održati u subotu, 5. marta, a kao gosti na koncertu nastupaće Marčelo uz Napeti Quintet i Sassja. Ulaznice su u prodaji po 65 kuna.

Sve novosti oko Elementala lepo zaokružuje zadnja vest – pre nekoliko dana za svoj rad dobili su priznanje struke i dve nominacije za nagradu Porin. Pesma “Goli i bosi” nominovana je u kategoriji Pjesma godine i kao Najbolja izvedba grupe s vokalom.

Izvor: BalkanRock
Foto: Marija Veljković


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273