Ekskluzivno! Severinin menadžer za SVET povodom prijave: Milan Popović nanosi ogromnu štetu svom detetu!

Danas su Severina i Igor Kojić saslušani u Upravi kriminalističke policije u Beogradu po prijavi Milana Popovića. Biznismen je tužio pop zvezdu i njenog supruga jer je Igor na svom Instagram profilu objavljivao fotografije njegovog i Severininog sina Aleksandra bez odeće.

Ovim povodom za SVET se oglasio Tomislav Petrović, menadžer i prijatelj hrvatske pop dive čiju izjavu vam prenosimo u celosti:

“Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu kaznenu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram, što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditovanja Severine i njenih bližnjih. Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građanina otišli u policiju da bi dali izjavu. Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dve krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu u Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obe krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio. Naime, Sektor kriminalističke policije je 12. decembra 2016. godine Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podneo krivičnu prijavu protiv Milana Popovića za krivično delo pokušaja oduzimanja deteta pa se može pretpostaviti da Milan Popović diže prijave protiv Severine i njenih bližnjih kako bi se stvorio utisak da je ona ta koja krši zakon. Sve to radi isključivo iz svog ličnog interesa i na žalost ne razume da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome detetu.”

 

loading...