Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul nastupaju u My Face-u

Sarajevski klub My Face u subotu 16. januara bit će poprište FM Jam partyja na kome će goste zabavljati Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul.

Muzički spektakl počinje u 21:00 sat, a kraljevi regionalne rep scene fanovima su obećali „rokanje života“.

Fm Jam je muzički pokret iz Tuzle, osnovan 1999. kao radio show, a od nastanka do danas ova ekipa vredno radi na promociji naše muzike i kulture.

Vremenom se Fm Jam ekipa širi na mnoge umetnike iz sfera audio i vizualnih umetnosti. U godinama nakon osnivanja, ekipa usavršava veštine audio i video
produkcije, organizacije raznih dešavanja i festivala, a pored toga su naši izvođači na stalnoj turneji i svake godine ostvaruju između 150 i 200 nastupa širom sveta.

Tokom godina u Fm Jam produkciji nastalo je na stotine događaja koji su doprineli nastanku ili razvoju celih muzičkih scena u BiH.

Najužu ekipu čine osnivači DJ Soul i Erol, a odmah nakon početka priključuju se Edo Maajka, Frenkie, Moonjah, Hza, grupa Defence, kao i kompletna tadašnja graffiti scena Tuzle.

 

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273