E-Play koncert – Gun Club, Beograd

Petak, 27. novembar, 22h
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u kafeu Sikarica (Skadarska 22)

gosti: Bend Kofein

Grupa E-Play upravo je plasirala spot za pesmu „Možda neko“ sa aktuelnog albuma „Obični ljudi“, a pored novog videa, bend je najavio i predstojeće koncerte u Nišu, Beogradu i Novom Sadu.

Dugo nismo bili u prilici da E-Play vidimo uživo u Beogradu na celovečernjem koncertu, pa za koncert 27. novembra u Gun Clubu pripremaju poseban šou:

E-Play @ Belgrade BeerFest 2013.
Foto: KtD

,,U Gun-u ćemo svirati dosta pesama sa albuma ,,Obični ljudi“, ali premijerno i nekoliko novih, još uvek neobjavljenih pesama, tako da se radujemo ovom koncertu koji će biti nešto novo i za nas i za publiku„, kazala je Maja Cvetković povodom koncerta koji nas očekuje 27. novembra u Miloša Pocerca 10.
Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa – od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za Svetski dan muzike, pa do koncerta u Bolonji povodom Dana Beograda. Učestvovali su i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću…).

Bend E-Play je krajem 2013. objavio album ,,Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi ,,Divan Dan”, ,,Ljubica” i ,,Možda neko“. Tokom prošle godine pesma ,,Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i ,,Megafon” nagradu za singl godine.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273