E, pa srećna ti Nova, najskuplji si: Goran Bregović za noć uzima 120.000 evra

On će 2016. godinu dočekati na gradskom trgu u Galcu, u Rumuniji

Najplaćeniji domaći izvođač u novogodišnjoj noći biće Goran Bregović, saznaje Kurir. Muzičar i frontmen Orkestra za svadbe i sahrane 31. decembra nastupiće na trgu u Galcu, rumunskoj luci na Dunavu, a za samo taj jedan nastup inkasiraće 120.000 evra.

 

Brega će svirati više od dva sata, a domaćini su posebno tražili da se na njegovom repertoaru obavezno nađu pesme „Kalašnjikov“ i „Gas, gas“, kao i neke numere iz filmova koji su ga proslavili.

Muzičar ima mnogo obaveza do novogodišnje noći, a za vikend već svira u Osijeku u okviru turneje, na kojoj proslavlja 40 godina od osnivanja grupe Bijelo dugme. Pesme popularne rok grupe uskoro će čuti i Novosađani jer Goran učestvuje u spektaklu za doček Nove godine po julijanskom kalendaru. U Srpskoj Atini će mu se u ponoć između 13. i 14. januara na Trgu slobode pridružiti Manjifiko i Orkestar Vojske Srbije. Gradska vlast u Novom Sadu koja organizuje doček očekuje da će dva umetnika pokušati da obore rekord po poseti od 60.000 ljudi, koji je lane postavila Svetlana Ceca Ražnatović.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273