Džiboni prvi put peva hitove u Nišu

Pop kantautor Džiboni održaće svoj prvi koncert u karijeri u Nišu 30. oktobra u hali „Čair“, u organizaciji promoterske kuće „Long Play“..

Sviraćemo „best of“ repertoar u Nišu. Dakle, sve najbolje pesme koje su ljudima najviše značile kroz sve ove godine

Zlatan Stipišić Džiboni dolazi u Niš posle upravo završene uspešne mini turneje po SAD i Kanadi, gde je nastupao u čuvenoj dvorani „House of Blues“ u Čikagu, kao i u Torontu i Los Anđelesu. Koncert u „Čairu“ će, kako sada stvari stoje, do kraja ove godine biti jedini susret Džibonija sa srpskom publikom, a možda i duže.
Imam veliki koncert u Nišu, kao što znate, a pose toga će me moji saradnici zaključati u studio dok ne završim novi album – duhovito objašnjava muzičar iz Splita, poznat po muzičkom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka.

timthumb

Ulaznica za Džibonijev koncert 30. oktobra u hali „Čair“ košta 900 dinara preko mreže Eventim, kao i na prodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici i menjačnici „Pirana“ u Nišu.

Ipak, Džiboniju koncert 30. oktobra u „Čairu“ neće biti prvi susret sa Nišlijama, jer je još kao pevač splitskog hard rok sastava „Osmi putnik“ nastupao u gradu na Nišavi krajem osamdesetih.

To je bio koncert na stadionu, a domaćini su bili „Kerber“, pa su nas zvali u goste. Sećam se da je stadion bio pun i da su nas ljudi odlično primili – kaže Džiboni.

Foto: Zoran Lončarević
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273