Džibo zove u Niš: Biće super

Pop kantautor Džiboni (Gibonni) video porukom zahvalio se danas svim fanovima koji će doći na njegov prvi koncert u karijeri u Nišu, 30. oktobra u dvorani Čair.

Biće super! Čujem da je interes velik i koristim ovu situaciju da se zahvalim svima koji će doći na koncert – poručuje Džiboni na snimku urađenom u njegovom Splitu, u odgovarajućoj scenografiji sa barkama.

Džiboni u hali „Čair“ najavljuje „best of repertoar, sve najbolje pjesme koje su ljudima najviše značile kroz sve ove godine“.

Ulaznica za Džibonijev koncert 30. oktobra u hali „Čair“, koji organizuje promoterska kuća Long Play, košta 900 dinara preko mreže Eventim, kao i na prodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici i menjačnici „Pirana“ u Nišu.

Legendarni gitarista Vlatko Stefanovski biće specijalni gost Džiboniju u hali „Čair“.

Vlatko je meni kao brat i strašno mi je drago što će biti gost na mom prvom koncert u karijeri u Nišu. Biće super, jer Vlatko ne svira da te zadivi intelektualno. On svira animalno, iskonski… kako treba„, kaže Džiboni.

Izvor: VestiOnline


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273