Džej u suzama za novi STAR: Zbog Adila ne pričam sa rođenom ćerkom! Ona je sama…

Iako su Adil i Džejova ćerka Ana izgladili sve nesuglasice i ponovo žive u skladnoj vanbračnoj zajednici sa sinom, njihovi odnosi sa Džejom su veoma loši! Tačnije, pevač nam se požalio da više nije u kontaktu sa rođenom ćerkom, ali da mu je od svega najvažnije da je njegov unuk srećan i zadovoljan.

“Naravno da mi je teško što su odnosi u mojoj porodici takvi kakvi jesu, ali sve je to tako negde zacrtano, valjda. Istina je da više ne pričam sa ćerkom Anom, ali sama je birala! Sad joj tata ne treba… Ni ja u njenim godinama nisam video dalje od srca, ali opet kažem, nisam ja ništa kriv za sve ono što joj se izdešavalo sa Adilom, ja sam samo tu da je podržim u svemu i pomognem joj kao otac. Ne ljutim se nimalo na nju jer mi je najpreča njena sreća i budućnost njenog deteta, a ja ću uvek biti tu za moju decu i unuka. Žao mi je što se u celoj toj zbrci stalno provlači moje ime, ali to je neminovno jer ih mediji ne bi toliko pratili da nije u pitanju Džejova ćerka”, kroz suze kaže Džej i dodaje:

“Neka je samo moj unuk Adrijan živ i zdrav i srećan, a ostalo će sve da se sredi. On je moja duša i mnogo ga deda voli. Neka bude i šibicar sutra ako hoće, neka bude šta god hoće jer sve je bolje od toga da bude loš čovek…”

ŠTA PEVAČ JOŠ KAŽE O KĆERCI I ADILU PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR A KAKVE VAS JOŠ ŠOKANTNE INFORMACIJE ČEKAJU POGLEDAJTE OVDE!

loading...