Džej priželjkuje pomirenje: Moja ćerka i dalje voli Adila

Iako ga je mrzeo iz dna duše kada mu je pretukao ćerku, pevač Džej Ramadanovski kaže da je nesuđenom zetu Adilu Maksutoviću oprostio, ali ne i zaboravio šta je uradio njegovoj naslednici. On priznaje da po ponašanju svoje ćerke Ane zaključuje da ona još voli oca svog deteta i da bi zbog toga želeo da se pomire.

Moja ćerka i Adil se viđaju i zajedno brinu o Adrianu, koji živi kod oboje povremeno. Zajedno ga uzimaju iz vrtića i za sada funkcionišu super. Nisu se još pomirili, a da li će se to desiti, videćemo. Rekao sam Ani: „Sine, vreme čini svoje, Adil tebe voli i ti njega voliš“. Ona ga voli kao prvog dana. Žena je to, pa se po njenom ponašanju to vidi. Što se mene tiče, nemam ništa protiv njihovog pomirenja, a sada je na njima da odluče šta žele. Ana će mu oprostiti sve jer ga voli, u to sam siguran – sa setom u glasu priča Džej, koga smo pitali da li je oprostio Adilu.

Nikada neću zaboraviti to što je uradio mom detetu, jer to nijedan roditelj ne može. Tada sam bio razočaran, ali sada se sve vraća u stare tokove, a koliko vidim, i kod njih se sve stabilizovalo. Vreme je učinilo svoje i zaista nemam ništa protiv Adila – iskren je pevač, koji ovih dana ima probleme sa plućima.

25_1000x0

Nisam ni znao da sam bolestan. Otišao sam na pregled zbog virusa, a rekli su mi da sam zaradio neku bakteriju na plućima. Jedva sam se izvukao! Morao sam da pijem jake antibiotike i baš je bilo gusto. Da se nisam javio na vreme, moglo je da bude mnogo gore. Zbog bolesti sam se i ugojio – otkriva Džej i ne krije da je zbog zdravstvenih problema prestao da konzumira narkotike.

Ko kaže da nije uzimao drogu sa ulice, taj laže. Uzimao sam je i u kasne sate, uglavnom hašiš, ali u poslednje vreme ne uzimam jer sam imao bakterijsku infekciju – obrazložio nam je pevač.

Foto: Rajko Ristić, Goran Srdanov
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273