Dvosatno uživanje uz makedonsko devojče: Karolina ispunila srca na Kolarcu

Gočeva je u prepunoj sali izvela pesme koje se temelje na korenima makedonske narodne muzike

Koncertom u prepunoj sali Kolarčeve zadužbine popularna pevačica Karolina Gočeva se, po prvi put, beogradskoj publici predstavila projektom ’’Makedonsko devojče’’.

Dvosatnim spektaklom u intimnoj atmosferi Kolarca, lepa Makedonka je doslovno oduševila Beograđane raskošnim interpretacijama pesama sa albuma ’’Makedonsko devojče 1’’ i ’’Makedonsko devojče 2’’.

Koncert je otvorila numerom “Skopska magla“, nakon koje aplauzi nisu prestajali, a nasmejana Karolina je, inspirisana maglom u srpskoj prestonici, obećala je za sledeći put i beogradsku verziju ove teme.

Među pesmama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike, posebno emotivno bilo je izvođenje pesme “Koj da mi zapee“, koju je Gočeva izvela i na bis.

Oduševljenje je, između ostalog, izazvala i “zarazna” tema “Čalgiska“.

Jako sam srećna što sam imala priliku da pevam pred beogradskom publikom. Prezadovoljna sam reakcijama na pesme sa ovog projekta, na kome sam rad započela još 2008. godine. Nadam se da ću se od sada češće susretati sa sjajnom beogradskom publikom – kaže Karolina.

Karolina-Goceva-2

Harizmatična pevačica nastupila je s bendom posebno oformljenim za ovaj projekat, a kao specijalan gost nastupio je virtuoz na trubi Džambo Agušev.

Ovako je Karolina otpevala “Dve liri” na Kolarcu:

Autor: Milan Ćunković
Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273