Dušmanima poželeo sve najgore, pa otišao u šoping: Aca Lukas se počastio gitarom od 20.000 evra

Uprkos tome što je nedavno istakao da nema posebnih novogodišnjih želja Aca Lukas je ipak odlučio da sebe, baš za tu noć, počasti skupocenim poklonom. Poznat kao neko kome je najbitniji kvalitet svirke, pevač nikada nije žalio pare kada su u pitanju muzički instrumenti.

Aca je odvojio dobar deo honorara da se počasti gitarom koja važi za najbolju na svetu. Gitare brenda “Gibson Les Paul” koštaju oko 20.000 evra i na njima sviraju najveće svetske zvezde poput Sleša, Erik Kleptona, Metalike i jos mnogih drugih. S obzirom da se na isporuku čeka po nekoliko meseci, potegao je ozbiljne veze da bi taj instrument stigao u Beograd baš do 31. decembra, jer Aca te večeri ima nastup u Impuls holu”, otkriva izvor blizak pevaču.

S druge strane, Aca nije hteo da se hvali novom gitarom već je samo istakao da je oduševljen prostorom u kojem će nastupati u novogodišnjoj noći, a u svom duhu je prijateljima, ali i neprijateljima poslao želje za predstojeću 2016-tu godinu.

Dragim prijateljima u 2016. želim zdravlje, sebi da me ne boli kičma, a neprijateljima sve najgore! Da im se desi sve ono što oni meni žele“, poručio je Lukas.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273