Dubravka Mijatović: Uzdam se u genetiku

Dubravka Mijatović je blistala na premijeri predstave „Priča se po gradu“, a kako je estetska hirurgija jedna od tema predstave, glumica tvrdi da još nije podlegla tom trendu.

Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala – rekla je Dubravka, koja smatra da lepota ženama daje sigurnost.

Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete – kaže glumica.

Ipak, u predstavi ima drugačiju ulogu.

Mi smo u predstavi prikazali posledice preterivanja. Moj lik je žena koja sve radi sama. Rešila je da napreduje i našla je način da u trendu punjenja botoksom i hijaluronom napravi od toga biznis – objašnjava Dubravka.

Izvor: 24sata
Foto: Z. Lončarević


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273