Drvored na najvećem koncertu karijere u Tvornici kulture

Zagrebačka balkankan ekipa Drvored dolazi na svoj najveći koncert u karijeri u veliki pogon Tvornice kulture u petak, 1. aprila. Dan nakon, u subotu 2. aprila, nastupiće u Palachu u Rijeci.

Zagrebački bend Drvored izdao je svoj prvi album “Arhelino” u septembru prošle godine, da bi zatim rasprodali mali pogon zagrebačke Tvornice kulture na promociji albuma i završili godinu nastupima na “Balkankan turneji” koja je obuhvaćala klubove u Križevcima, Šibeniku, Splitu i Ljubljani.

Ovu devetočlanu ekipu krasi izuzetna duvačka sekcija, tekstovi na francuskom i hrvatskom jeziku te možemo reći kako su apsolutno uneli svežinu na hrvatsku muzičku scenu. U kratkom roku njihovi koncerti postali su plesna atrakcija, a žanr “balkankan” koji su osmislili, polako ali sigurno širi se regijom.

U 2016. godinu krenuli su s novim spotom za pesmu “Johnny Ketty”, instrumental koga vodi zavodljiva melodija brass sekcije i tradicionalni ska ritam gde su pokazali svoj umetnički pristup nastojeći istaći aktualnu posebnost usamljenog pojedinca u društvu, a to je upravo ono što svi ponekad emocionalno prolazimo.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture su 30 kuna u pretprodaji, na dan koncerta 40 kuna.

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273