Drugi put na meti lopova: Ildi Šaulić obili stan

Poznata pevačica koja je u trećem mesecu trudnoće strahuje od napada lopova, koji su po drugi put pokušali da je opljačkaju.

Ilda Šaulić, kako “Blic” saznaje, već nekoliko puta je policiji prijavila da su joj obijali stan. Iako se na njenom slučaju pažljivo radi, počinioci još uvek nisu pronađeni.

Prvi put su joj obili stan dok je bila u inostranstvu. Kada se vratila sa puta, imala je šta i da vidi. Lopovi su pokušali da obiju vrata, ali bezuspešno, pa su nakon toga slomili prozor i ušli kroz njega. Ilda je bila šokirana kada je stigla u stan, jer osim polomljenog prozora i uništenih vrata, nije primetila da joj nešto fali od stvari – kaže izvor blizak pevačici.

Slučaj je odmah prijavila policiji, a ona se na nekoliko dana preselila kod roditelja, jer nije mogla da podnese da bude sama.

Goca i Šaban su joj bili velika podrška, a Ilda se nakon nekoliko nedelja vratila u svoj stan. Posle ovog incidenta, pevačica se ponovo našla na meti lopova. Plakala je danima i strahovala za svoj život, jer su obijanja postala učestala, tako da je za šest meseci doživela dva velika šoka. Zbog svoje sigurnosti ugradila je nekoliko kamera kako ispred stana tako i u njemu – otkriva izvor blizak pevačici za “Blic”.

Da bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Šaulićevu, međutim, ali ona se do zaključenje broja nije javljala na telefon niti je odgovarala na poruke.

Pre tri godine opljačkan Šabanov kafić

Saban Saulic Foto Rajko Ristic

Da lopovi očigledno biraju poznate mete, pokazalo se i na slučaju Ildinog oca, poznatog folk pevača Šabana Šaulića. Naime, kafić koji je bio u vlasništvu Šaulića opljačkan je pre tri godine. Lopovi su tada presekli lanac i katanac kojim je ograđena bašta ispred njihovog kafića i tada otuđili ceo inventar iz bašte.

Autor: Danijel Rakočević
Foto: Rajko Ristić
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273