Drama na snimanju TLZP: Katarina Ostojić pala i povredila rebra

Katarina Ostojić, koja učestvuje u humanitarnom šou “Tvoje lice zvuči poznato”, pala je sa velike visine i povredila rebra.

Naime, na snimanju TLZP Kaja je dobila ulogu svetski poznate pevačice Pink i veoma težak nastup uz pesmu “Raise your glass”.

Kada je dobila zadatak, uplašila se. Nije joj bilo svejedno što će biti vezana konopcima nekolliko metara iznad bine i sve vreme visiti naglavačke. Priznala je da se plaši šta sve može da joj se desi ako padne, ali producenti su je uveravali da nema razloga za paniku”, priča izvor.

Ali desio se peh i na jednoj probi pevačica je pala.

Na jednoj od proba Kaja se nije dobro držala za konopac koji joj je bio privezan oko ruku, pa je iskliznula i pala. Svi smo skočili, pomislili smo na najgore. Izgledalo je kao da je sva polomljena. Srećom, samo je bila u šoku kada je pala pa se kratko vreme nije pomerala. Nagnječila je rebra i zadobila modrice po celom telu”, ispričao je izvor.

Priznajem da sam se uplašila. Povredila sam rebra i zadobila modrice. Još lečim povrede sa snimanja jer sam imala raznorazne podlive po čitavom telu, što od kaiša na kojima sam visila, što od sajli, koje su me udarale na sve strane. Fizički je bilo zahtevno izvesti te vratolomije i sasvim je normalno da se ljudi povređuju u takvim situacijama, ali da nisam bila u kondiciji, prošla bih mnogo gore. To su bili teški trenuci za mene jer je strah od visine nešto što nikada nisam uspela da prevaziđem. Imala sam krize, nisam znala da li ću uspeti, ali mi je profesionalizam čitavog tima ulio poverenje i dao snagu da to prevaziđem. Postojali su momenti kada sam razmišljala o tome šta će se desiti ako neko ne poveže dobro sajlu, ali sam se trudila da ne uzimam u obzir najgore moguće opcije kako ne bih paničila”, priznaje pevačica, zbog čije imitacije je brinuo i njen suprug Džunior Džek.

Bio je uplašen zbog mene i nije želeo da rizikujem jer sam mu se nonstop žalila da ne mogu da prevaziđem taj strah. Stalno mi je pričao: “Šta kukaš meni, reci njima i odustani od tog zadatka“. Međutim, moja tvrdoglavost je učinila svoje i nisam se predala”, ističe Kaja, koja će naredna tri meseca biti u Srbiji, dok su njena ćerka i suprug u Briselu.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273