Dragana Mirković napravila spektakl u Blacu

Folk diva Dragana Mirković održala je koncert u Blacu i oduševila svoju publiku. Iako je opština na jugu Srbije želela da finansira ovaj koncert iz svog budžeta, poznata pevačica nije htela da naplati.

Za emisiju Exkluziv, Dragana je otkrila da mora da vodi računa šta će i koliko pričati o svojim angažmanima, jer pojedini mediji njeno ime stavljaju u loš kontekst i dodaje, da ne želi da kvari divne trenutk, sa lošim natpisima u novinama za koje kažu da su verovatno plaćeni.

O svom izgledu nije želela puno da priča, sem da je zadovoljna sa sobom i navodi da je ponosna na svog supruga Tonija, koji je pre nekoliko dana trijumfovao na međunarodnoj trci luksuznih automobila. Dragana je ovom prilikom najavila i svoj sledeći nastup pred našom publikom koji će se održatiu 24. septembra u Aleksandrovcu.

Pogledajte intervju sa folk pevačicom iz emisije Exkluziv.

Autor: I.P.
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273