Dragana Mićalović: Kajem se što sam se skinula

Mlada glumica i sestra Slobode Mićalović za „Blic” otkriva zašto žali zbog odluke da pokaže svoje obline i da se razgoliti pred kamerama.

Neprijatno mi je zbog komentara. Videla sam da su taj toples, zapravo gola leđa i ruke kojima sam prekrila grudi izazvale burne komentare. Kajem se, jer to nisam ja. Bilo je sve na prepad i mislim da nije to trebalo da uradim. Ipak, dobra ekipa je radila spot i čini mi se da sam ispala veliki profesionalac. Sve to mi je izgledalo kao da snimam film, a ne spot. Zato sam i pristala da budem u spotu za pesmu „Ako ti je stalo” Magla benda – kaže nam Dragana, koja dodaje da ju je sestra Sloboda u tome podržala.

Iako se Sloboda ne meša u moje priče, tu je da mi pruži podršku kad god mi je potrebna. Daje mi savete koji su i te kako korisni.

Mlada glumica, koja je celog leta radila i tri nedelje poslovno provela u Abu Dabiju sa trupom igrajući predstavu “Shaun the sheep”, nema vremena za odmor.

Zaista puno radim. Otac mi je pre neki dan došao i rekao: „Molim te, idi na odmor.” Mislim da ću u oktobru ili novembru uhvatiti nekoliko dana slobodno i otići na odmor na neku daleku destinaciju. Sada mi zaista nije bitno gde, volela bih samo da vidim pustu plažu. To je jedino što mi je u ovom trenutku bitno – kaže Mićalovićeva, i otkriva koga bi volela da povede.

Ići ću ili sama, ili sa drugaricom.

Budući da odlično izgleda, otkriva nam tajnu svoje lepote.

Zaista pazim šta jedem i redovno vežbam. Takođe, pijem puno vode i brzo hodam.

Autor: Anastasija Čanović
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273