Dragan Nikolić završio lečenje u banji: Gaga konačno sa Milenom kod kuće

Bard srpskog glumišta Dragan Nikolić, nakon što se skoro šest meseci lečio na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra Srbije i na VMA, a zatim bio na rehabilitaciji u Vrnjačkoj banji, juče se vratio u porodični dom. Njegovom dolasku kući najviše se obradovala supruga Milena Dravić, koja je danonoćno bdila nad svojim mužem dok je boravio u bolnicama.

Nikolić je u poznatom centru za rehabilitaciju u Vrnjačkoj banji proveo više od tri nedelje, a juče se vratio se u Beograd kako bi uživao u čarima porodičnog doma. Gaga je u banji svakodnevno posećivao izvore sa termomineralnim vodama, bazene sa toplom vodom, kao i masaže i slanu sobu koja je njemu svakako pomogla zbog problema sa respiratornim sistemom.

Osim toga, njemu je na raspolaganju svakog trentuka bio tim lekara specijalista, koji su ustanovili da je glumčevo zdravstveno stanje u najboljem redu, ali da treba da se redovno javlja na kontrole. Sa njim je sve vreme bila supruga Milena Dravić, koja je brinula da li je sve u redu sa njenim dragim suprugom, a tokom dana u obližnjim prodavnicama kupovala sve ono što njen Gaga voli da jede – rekao nam je izvor blizak ovom poznatom paru.

45_1000x0

Nakon što se vratio u srpsku prestonicu Nikolić dao je izjavu za naš list i rekao da se dobro oseća nakon boravka u Vrnjačkoj banji.
Dobro sam, znate da ne dajem izjave dok ne budem imao šta da kažem. Dobro je za sad – rekao je legendarni glumac.

Podsećanja radi, glumac je u bolnici, sa manjim prekidima, proveo gotovo šest meseci. U februaru ove godine Nikolić je zbog problema sa debelim crevom hitno primljen i operisan. Nakon operacije pušten je na kućno lečenje, ali je krajem maja ponovo hospitalizovan, i to zbog problema sa plućima. Milena je sve vreme bila uz svog supruga i pomagala mu u najtežim trenucima.


Kolege uz Dragana

Dok se popularni glumac borio za život, mnoge njegove kolege molile su se za njegove ozdravljenje. Iako su retki bili oni koji su ga posetili u bolnici, jer je, kako se pisalo, tako zahtevala njegova supruga Milena, većina se svakodnevno raspitivala kako se oseća Nikolić. Mnoge poruke podrške poslate su još kada je Gaga prvi put završio u bolnici, a svi su željno iščekivali njegov povratak na scenu. Pošto se legendarni glumac oseća bolje, mnogi pretpostavljaju da će ga uskoro videti i na daskama koje život znače.

Foto: Dušan Milenković, Mitar Mitrović
Autor: Ljubomir Tozev
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273