Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Dragan Nikolić oporavlja se u Vrnjačkoj Banji, raspoložen je i vežba | Nostalgija.com

Dragan Nikolić oporavlja se u Vrnjačkoj Banji, raspoložen je i vežba

Zdravstveno stanje glumca Dragana Nikolića je stabilno i uz pomoć lekarskog osoblja radi na tome da se što pre oporavi da može samostalno da se kreće.

Najveću podršku mu pruža supruga Milena Dravić, prijatelji i medicinsko osoblje te svi jedva čekaju da Dragana vide u starom sjaju. Informacija koja se juče pojavila da je tokom protekle nedelje ponovo hospitalizovan jer mu je pozlilo uznemirila je brojne poštovaoce poznatog umetnika.

Međutim, kako saznajemo, Dragan je bio na kućnom lečenju, a zatim je u razgovoru sa Milenom i timom lekara odlučio da ode u Vrnjačku Banju na oporavak.

Njegovo raspoloženje je trenutno dobro i proces rehabilitacije je zadovoljavajući.

Velikan srpskog glumišta je operisao debelo crevo u februaru ove godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, ali mu je tri meseca kasnije pozlilo te je ponovo hospitalizovan i taj proces oporavka je trajao do avgusta meseca. Od tada je Dragan bio na kućnom lečenju u svom domu u Beogradu, daleko od očiju javnosti.

Mnogo mi je bolje, ali ne bih želeo više da razgovaram o tome. Molim vas, razumite me. Kada je moja Milena pored mene, ništa mi ne fali! – rekao nam je tada Dragan Nikolić. Pre nekoliko dana glumački par je odlučio da je najbolje rešenje da Dragan oporavak nastavi u banji gde ima neophodan mir i negu stručnog osoblja.

milena-dragan

Autobiografski film na čekanju

Pre odlaska na operaciju Dragan Nikolić je najavio da privodi kraju autobiografski film „Sanjao sam”.
Mislim da će biti interesantno, sve je o mom životu, a ja se nadam da nisam protraćio svoj život – izjavio je tada legenda našeg glumišta, i istakao da mu je problem da pronađe mladog kolegu koji će ga igrati kada je bio mlad.

Foto: Zoran Lončarević, Story
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273