Doris Dragović koncert – Spaladium Arena, Split

Sa velikim zadovoljstvom Spaladium Arena objavljuje dugo očekivani koncert istinske muzičke dive Doris Dragović 11. decembra 2015 godine.

Nakon niza koncerata velikih imena u Spaladium Areni, nastup Doris Dragović je šećer na kraju koncertne sezone 2015. godine. I obzirom na golem broj zahteva njenih obožavalaca za njenim nastupom u Splitu, možemo najaviti da se radi o koncertu godine.

Perica Mitrović, stečajni upravnik Spaladium Arene ističe:

Ponosni smo što smo se uspjeli dogovoriti da Doris Dragović nastupi u Spaladium Areni, znam da Splićani i njeni obožavatelji jedva čekaju ovaj njen nastup i po upitima vidim da se ovaj koncert isčekuje dugo, dugo, te sam ponosan što ga napokon možemo objaviti. Mislimo da je predbožićno vrijeme idealno za veličanstvenu Doris i to će bit pravi poklon svim ljubiteljima vrhunske glazbe.

Istaknućemo da je zadnji samostalni koncert Doris imala u splitskom teatru pre 14 godina, a o njenoj karijeri ne bi trebalo puno trošiti riječi.

Ulaznice za koncert Doris Dragović puštene su u prodaju 26. oktobra 2015. a mogu se kupiti u Adriaticket (www.adriaticket.com) i na svim prodajnim mestima Adriaticket-a, s tim da cene ulaznica idu od 80 do 150 kuna.

Važno je napomenuti da će u parteru biti sedišta, pa požurite i izaberite najbolja mesta za ovaj muzički spektakl.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273