Doris Bizetić (30) bori se protiv neizlečive bolesti! Bolest nije sramota, ne treba je kriti

Doris Bizetić (30) na svom sajtu otkrila je da boluje od multipla skleroze, a priznanje je stiglo iz želje da probudi svest o toj teškoj bolesti.

Posle četiri i po godine od kad me je strefila multipla skleroza (MS), ja se javljam da to i podelim sa svima, jer želim da probudim svest o bolesti u nadi da će se naći lek ako se borimo i udružimo snage. Imam još svašta da kažem na ovu temu, iz ličnog iskustva, ali mislim da je bolje da izađe neki ozbiljan intervju, ili da se da prostor za ovo u nekoj kulturnoj TV emisiji. Mnogi nisu svesni ni šta je tačno multipla skleroza, ni koliko je bolesnih u našoj zemlji i širom sveta, i šta tačno obuhvata ta bolest. Takođe – bolest nije sramota, ne treba je kriti. Ja ne treba da je krijem„, napisala je Doris.

I njen otac Boris Bizetić se oglasio ovim povodom na svom Fejsbuku.

Moja ćerka Doris je odlučila da progovori o problemu i bolesti koju ima skoro 5 godina! Kao roditelj, mogu samo da se divim njenoj hrabrosti i posvećenosti porodici (mužu, ćerki, sestri i nama roditeljima)„, napisao je Boris.

doris-bizetic-foto-printskrin-1446724811-778033

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273