Donna Ares konačno ozdravila: Nemam više rak

Donna Ares mesecima izaziva divljenje svojom hrabrošću u borbi protiv kancera koji je metastazirao. Ipak, nakon brojnih zračenja, sa hemoterapijama je konačno gotovo, kosa je počela da joj raste i posle dužeg vremena se oseća veoma srećno.

Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, više od godinu dana preživljavala je pakao. Njena hrabrost i odlučnost da se ne preda i pobedi opaku bolest, definitivno je uspela, jer je pevačica završila sa hemoterapijama, kosa je počela da joj raste i konačno može malo da odahne. Lepe vesti podelila je i sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Fejsbuk, koji su sa oduševljenjem dočekali ovu vest:

Moj bebi roze duks sa ušima može u penziju! Iako nemam još taj konačan nalaz, sigurna sam da tog karcinoma više nema! Kilaža i stanje pre tačno godinu dana se ne mogu meriti sa stanjem danas! Šta god pisalo na tom papiru, ne može više poremetiti moj osećaj da sam ozdravila i da je taj rak ipak “otplivao”, napisala je pevačica na Fejsbuku i dodala:

donnaares

Autor: Jelena Blažić
Foto: Facebook/Donna Ares
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273