Domaći glumci bi radije igrali kriminalce i ubice, ali ovu ulogu izbegavaju u širokom luku

U novom filmu “Pored mene” reditelja Stevana Filipovića veliki broj mladih glumaca odbio je da igra uloge učenika homoseksualaca smatrajući da time propagira homoseksualizam.

Bavljenje životom homoseksualaca vrlo često predstavlja provereno sredstvo provociranja, ali izgleda da takvi filmovi nisu prihvatljivi širokim narodnim masama, mada ima i nekih izuzetaka.

U Americi uloga homoseksualca skoro uvek znači i Oskara na polici. Kod nas retko da se ko usudi da ovakvu ulogu uopšte i prihvati.

Znate šta, to je pomalo i smešno zato što ova sredina prilično jeste malograđanska”, kaže Branislav Lečić za „Bulevar B92“ – “Zadatak glumca je da zaroni u te dubine i pokuša da razume čoveka, lika i ljudsku prirodu

Izgleda da bi domaći glumci radije igrali ubice, kriminalce nego homoseksualce. Pogledajte više u prilogu iz naše emisije.

Izvor: BulevarB92


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273