Dođite da oteramo kišu: Večeras na Trgu slobode muziku bira DJ Kick Kong!

Kiša nam nije pokvarila planova, pa tako smo i juče na Trgu slobode, u okviru “Festivala ljubavi” uživali u sjajnoj muzici po izboru DJ Flexxa.

Raduje nas što su najmlađi i dalje naša najvernija publika.

Večeras od 19h slušamo muziku po izboru DJ Kick Konga.

Do 9. marta na Trgu slobode slavićemo ljubav, a za sve koji su zaljubljeni, pripremili smo jedinstvenu konstrukciju “Nestea Flower Wall” na kojoj će moći da okače katanac ljubavi, koji se kupuje u suvenirnici. Takođe, tu je i veliko srce, takozvani “Love Gate” u kojem će parovi moći da se slikaju, a za sve koji vole konje i vožnju fijakerima, ponovo će svakodnevno imati priliku da se voze od 17-21 sat.

Parove koji su se venčali u 2016. godini pozivamo da nam se jave putem mejla nsfestivalljubavi@gmail.com i na taj način se prijave za nagradnu igru „Koliko se poznajemo“ koju organizujemo 13. februara. Pobednici igre osvojiće putovanje na Kopaonik, a svi prijavljeni parovi će dobiti poklon našeg sponzora, kao i zajedničku fotografiju.

Nagradićemo i najlepši ljubavni par, a oni koji žele da učestvuju svoje fotografije, uz podatke, treba da pošalju na naš mejl. Par sa najviše lajkova na portalu nshronika.rs dobiće putovanje na Jahorinu, a glasanje počinje 20. februara.

“Festival ljubavi” ima i humanitarni karakter, jer su studenti vajarstva Akademije Umetnosti u Novom Sadu i drugi novosadski vajari izložili svoje skuplture na temu “Ljubav” koje će kasnije biti prodate na aukciji, a čiji će prihod otići u prihvatilište za beskućnike u Futogu.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodine i Muzejom grada, kao i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia“, a uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

 

loading...