Dobili tenisera za zeta: Nina upoznala roditelje s novim dečkom


Dva meseca nakon što se i zvanično razvela od Branislava Lečića, s kojim je bila šest godina u braku, Nina Lečić je roditelje upoznala sa svojim novim dečkom, teniserom Filipom Krajinovićem.

Budući da se već nedeljema piše o njenoj vezi sa Krajinoviće, ona je rešila da Filipa upozna sa svojim ocem i majkom.

“Nina je oduvek imala iskren odnos sa roditeljima, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu preterano bunili zbog ove njene odluke“, otkrio je za Blic izvor blizak Nini i dodao je da je uz Filipa, ona uspela da brže prebrodi razvod.

“Trebalo joj je malo vremena nakon što se rastala od Leke da prihvati činjenicu da će biti sama. Ipak, celu situaciju je uspela da prebrodi uz Filipa, koji joj je u tom trenutku bio velika podrška. Kako se njih dvoje poznaju odranije i družili su se, vremenom je prijateljstvo preraslo u nešto više”, kaže jedan od Nininih prijatelja.

Sa druge strane, nakon što je zajednički stan na Dedinju ostao Nini, Branislav Lečić se posle razvoda preselio u svoj momački stan u centru Beograda.

“Leka ima nekretninu u centru grada gde je živeo nakon razvoda od prve supruge, i sada se ponovo vratio u taj stan. Sa Ninom ima odličan odnos, sina viđa kad god se dogovori sa bivšom ženom i njih dvoje odlično funkcionišu”, navodi izvor blizak Lečiću.

loading...