DJGramophonedzie u petak nastupa u sarajevskom klubu „Sloga“

DJGramophonedzie (Marko Milićević) nastupiće, u sarajevskom Cinamas clubu Sloga, 27. novembra ove godine. Pre više od decenije, Marko je započeo karijeru i isklesao je kao svestrani producent.

Postao je planetarno poznat po remiksu ‘Why don’t you do right’, od Peggy Lee, a iza svega stoji jedna lepa ljubavna namera. Naime, remiks je nastao na insistiranje Markove tadašnje devojke, sada supruge, da obradi tu pesmu jer je želela da je sluša i u klubu. Ispunivši joj želju, nije ni slutio da će taj gest u potpunosti promeniti njegovu karijeru. Remix je doživeo svetsku slavu a DJGramophonedzie ‘upao je u mašinu’ i svetske klubske agencije su se počele grabiti za njegove nastupe.

Nastupao je skoro po celom svetu, od Hong Konga, Brazila do Evrope i regije. Trenutno radi na albumu za svoj ‘Gramophonedzie Live Experience bend’ ali se takođe, u poslednje vreme, ponovo bavi produkcijom i dizajnom zvuka za reklame i filmove.

Za bh. muzičku scenu kaže da je plodna te da ima mnogo talentovanih muzičara kojima nije lako jer teško dolaze do izražaja. Izdvaja „Dubiozu Kolektiv“ sa kojima je sarađivao, a od mlađe generacije pomno prati Rub-a-dubovu produkciju.

Sarajevska publika još uvek pamti sjajan nastup DJGramophonedzie na spektakularnoj završnici Lord Somersby’s Bridge-a i dvosatnu euforiju uz hitove ‘Why don’t you do right’, ‘Number One’, ‘Not my Groove’. Oduševljen gostoprimstvom i feedbeckom posetilaca, Marko je iskreno rekao: „Uz ovakvu publiku svakom DJ-u je zadovoljstvo da nastupa“ i pozvao sve, koji žele da uživaju u plesu i njegovom setu, da dođu u ‘Slogu’ 27. novembra, uz stihove: „Feels like making Love“ da ih uvede u dobru zabavu i dugu noć!

Kao domaća podrška nastupiće Hator (Hatorrecords/CarpeDiemBeach), Focho(SUR Scena) i DJ nanE. Ulaznice, u pretprodaji, po ceni od 10 KM, potražite u Caffe baru Opera. Na dan nastupa, cena ulaznice iznosi 15 KM.

 

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273