Disciplin A Kitschme poručuje: Zaboravili rokenrol

Kultni bend koji je u samom vrhu muzičke scene na celokupnom ex YU prostoru nastavlja da stvara i iznenađuje publiku

IMG_1447419350

U susret izlasku novog albuma, iduće nedelje će biti obnarodovan novi hit-singl Zaboravili rokenrol, a dva specijalna klupska koncerta u petak 11. i subotu 12. decembra u Klubu Gan (Miloša Pocerca 25) predstaviće savršen uvod u novi album, takođe planiran za decembar.

Album je snimljen pre par meseci u Vrbasu, kod Roberta Telčera u studiju Šamarčina, snimatelj je bio Boris Mladenović, te je na taj način nastavljena saradnja započeta singlovima Samo disciplina i Ovisnik o moći, koje će takođe biti deo albuma. I ovog puta na albumu ima dosta session detalja, koncept ustanovljen na prošlom albumu Uf, primenjen je i ovde – prva 4 minuta pesme poštuju pop strofa-refren obrazac, da bi se kasnije grupa razigrala. Naravno, ritam i tzv. groove je osnovna ideja vodilja, nema suvišnih tonova. Ujedno, ovo je i prvi studijski trag Vul-a, (Rade Vulić, Popečitelji, Bo, Svemirci), novog bubnjara Disciplin A Kitschme. Album, između ostalog, sadrži 3 nova velika hita, od kojih je prvi Zaboravili rokenrol i koji ćemo izvesti uživo na koncertima Discipline 11 i 12. decembra u Gan klubu – kaže Koja o novom albumu.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273