Dino Merlin večeras u kultnoj dvorani Zenith u Minhenu

Dino Merlin večeras nastavlja uspešnu turneju Hotel Nacional u kultnoj minhenskoj dvorani Zenith.

Nakon dva rasprodana koncerta u beogradskoj Kombank Areni, Dino i ekipa su se pripremali za nastavak turneje Hotel Nacional u evropskim dvoranama u Minhenu (Zenith Halle, 28.11), Cirihu (Stadthalle Dietikon, 12.12) i Leverkusenu (Smidt-Arena, 19.12.2015).

Prvi u nizu je koncert u Minhenu koji će se održati u jednoj od najvećih dvorana Bavarske – Zenith Halle i biće Merlinov do sada najveći i najposećeniji minhenski koncert u karijeri. Organizator koncerta Dvamedia, koji ulaznice za ovaj veliki koncert prodaje putem webstranice www.dvamedia.tv, mole da zbog velikog broja očekivanih posetilaca svi koji su nabavili ulaznice za koncert krenu ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima pred planirani početak koncerta.

Dino Merlin je krajem prošle godine najavio “velike utakmice na velikim terenima” te je 2015. godina do sada svedočila Čarobnjakovim koncertima u Ljubljani (arena Stožice), Skoplju (dvorana Boris Trajkovski), Splitu (Spaladium Arena), Linzu (Tips Arena), Beogradu (Kombank Arena, 24. i 25.10) i ne zaboravimo sarajevski koncert 25.7.2015. na stadionu Koševo pred više od 70.000 ljudi.

Nakon Minhena, turneja Hotel Nacional nastavlja se u Cirihu (Stadthalle Dietikon, 12.12.2015) i Leverkusenu (Smidt-Arena, 19.12.2015). Sve informacije o koncertima turneje Hotel Nacional i ulaznicama potražite na www.dinomerlin.com/turneja.

Zenith Halle, Minhen

Stadthalle Dietikon, Cirih

Smidt-Arena, Leverkusen

 

Izvor: Klix.ba

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273