Dijana Janković: Ovo je život o kome sam maštala

Dijana Didi Janković, pevačica, dizajnerka, i finansijska direktorka DSTV multimedia firme održala je promociju spotova za pesme „Tell me Why“, „Iluzija“ i „Hiljadu sto“ u popularnom beogradskom klubu Tilt.

Mlada pevačica dokazala je da kada nešto mnogo želite to možete vrlo lako i da ostvarite. Ona sada živi svoju bajku, sve ono o čemu je nekada sanjala, zahvaljujući svom trudu, podrške porodice i supruga biznismena IT stručnjaka Daniela Rokvića.

dijana 2(1)

Promocija je protekla u dobrom provodu sa odabranim prijateljima, novinarima i kolegama među kojih su se našli Jovana Tipšin sa svojim izabranikom vlasnikom KCN televizije Srđanom Milovanovićem, popularne pevačice Danijela Karić, Daria Stanojević, Ella, voditeljka Irena Atanasković, pevač Danijel Pavlović i mnogi drugi.

dijana 3(3)

Sve je bilo u znaku njenog prepoznatljivog brenda DJ, baner ispred koga se slikala sa prijateljima, majice koje je delila na izlazu zajedno sa cd-om, pa i torte koja je bila nežno bele boje sa zlatnim DJ slovima i koja je za nju bila iznenađenje te se oduševila kada je videla kako konobar donosi ka njoj.

dijana 4

Previše iznenađenja za večeras, jako sam srećna, pre svega jer imam ljubav svog života, prave prijatelje oko sebe koji me vole i koje volim, ovo je život o kome sam maštala„, prokomentarisala je Didi.

dijana 1(1)

Pesme će naći put do publike ne sumnjamo jer je ozbiljan tim stao iza nje. Pod dirigentskom palicom njene produkcijske kuce „DJ Solutions“ Didi je ekranizovala pesme „1100“, „Iluzija“ i duet sa Geo de Silvom „Tell me why“ u Austrijskoj prestonici. Posle promocije Didi je sa suprugom otišla svojoj kući srećna i zadovoljna. Kako bi to proslavili u njihovom stilu rešili su da odmah nakon Nove godine otputuju na Tajland gde će uživati i odmarati.

Novinari i prijatelji su na poklon od Dijane dobili i majice iz njene ekskuzivne kolekcije povodom promocije pesme „Iluzija“. Na majicama se naravno nalazi njen lik.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273