Demantuju svađu: Merlin i Hari kažu da je njihov „sukob“ notorna laž

Po svemu sudeći, kafanska svađa između Dina Merlina i Harija Varešanovića ipak se nije dogodila. Dan nakon priča da je došlo do incidenta u kojem je Merlin navodno pljunuo Harija Mata Harija, iz Dininog menadžmenta stigao je i službeni demanti.

dino merlin_1000x0

U pitanju je notorna laž„, rekao je Merlin za Radiosarajevo, a kako piše index.hr, informaciju srpskog Informera (lista koji je vodio kampanju protiv Merlinovog koncerta u Beogradu), prethodno je demantovao i Varešanović, rekavši da se „s Dinom nije video godinu dana“.

Hari Varešanović oglasio se sinoć nakon brojnih medijskih napisa o njegovom navodnom sukobu s kolegom Dinom Merlinom u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu.

Muzičar je za Avaz rekao da nikakvog sukoba nije bilo, da je kompletan “slučaj“ izmišljen i da ne razume potrebu medija da se bave ovakvim “temama“.

hari varesanovic_1000x0

Sve u tom tekstu je falsifikat i totalna laž, od moje izjave pa do svih ostalih informacija. Niti se Dino i ja viđamo po kafanama, niti je to naš nivo komunikacije“, kazao je Varešanović i dodao:

Mislim da je to reakcija nekih srbijanskih medija koji su ljubomorni na Dinin i moj uspjeh u Beogradu svih ovih godina pa pokušavaju da nas zavade“, zaključio je.

Iako su ranije bili dobri prijatelji, prijateljstvo između Dina i Harija poljuljano je pre godinu i po dana, na sednici Skupštine strukovnog udruženja muzičkih stvaralaca Amus. Od tada se, tvrde obojica, nisu videli pa tako nisu mogli ni da se  „skoro potuku“, kako je pisao Informer, plasiravši u javnost i priču da je Varešanović za taj list potvrdio sukob.

Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273