Dečko Jelene Krunić na Instagramu otkrio istinu o njihovom raskidu i igračicinom psihičkom stanju! (foto)


Jelena Krunić doživela je nervni slom u vili Parova jer je čula da je roditeli i dečko više ne podržavaju. Igračica je zato razbila lampu i posekla se, zbog čega su, kako kažu na Hepi televiziji, dolazii psihijatri iz Laze Lazarević.

Danijel Savić je zbog svega toga na Instagramu objavio svoju stranu priče.

“Ako želite da znate istinu i šta se dešava onda vam informacije iz prve ruke stiže na društvenim mrežama Dakija i Jelene i nikakve druge izjave ne dajemo. Nemojte da verujete portalima i novinama što pišu svašta. Jelena i ja smo i dalje zajedno i tu nema diskusije. Informacija koju je Jelena dobila, drugačije je shvatila, nego kako je bila namera i zato njena emotivna reakcija bila takva. Trebalo je da bude informativno, a ne napadom. Kao što dosta vas zna, Jelena je mnogo emotivna osoba, zato je i volimo, jer je iskrena i pokazuje osećanja bez filtera. Ovde nije u pitanju nikakva prošlost, ja sam Jelenu prihvatio kao i ona mene sa svim vrlinama i manama, znamo se 10 godina i filtera nema između nas. Ali kao što bi trebalo, to je da privatnost sačuvamo između nas dvoje, kao i svi ostali i mi imamo brda i doline, ali ništa što ne može da se reši jer uz ljubav ide razumevanje, poštovanje i praštanje. Takođe bih dodao da je Jelena u odličnom stanju, nije tako strašno kao što mediji prenose, bila je kod lekara da joj zavije ruku jer se pri udaranju sijalice rasekla. Nikakva seča vena nije bila u pitanju, niti njenoj poseti Laze Lazarević, ona je dovoljno jaka i stabilna da nema potrebe za tim. Hvala vam što ste uz Jelenu i podržavate je u “Parovima” i u našem zivotu /Daki”, napisao je Krunićkin dečko.

Ako zelite da znate istinu i sta se desava onda vam informacije iz prve ruke stize na drustvenim mrezama Dakija @dakisavic i Jelene @jelena_krunic i nikakve druge izjave ne dajemo. Nemojte da verujete portalima i novinama sto pisu svasta. Jelena i ja smo i dalje zajedno i tu nema diskusije. Informacija koju je Jelena dobila, drugacije je shvatila nego kako je bila namera i zato njena emotivna reakcija bila takva. Trebalo je da bude informativno a ne napadom. Kao sto dosta vas zna, Jelena je mnogo emotivna osoba, zato je i volimo, jer je iskrena i pokazuje osecanja bez filtera. Ovde nije u pitanju nikakva proslost, ja sam Jelenu prihvatio kao i ona mene sa svim vrlinama i manama, znamo se 10 godina i filtera nema izmedju nas. Ali kao sto bi trebalo, to je da privatnost sacuvamo izmedju nas dvoje, kao i svi ostali i mi imamo brda i doline, ali nista sto ne moze da se resi jer uz ljubav ide razumevanje, postovanje i prastanje. . Takodje bih dodao da je Jelena u odlicnom stanju, nije tako strasno kao sto mediji prenose, bila je kod lekara da joj zavije ruku jer je pri udaranju sijalice se rasekla. Nikakva seca vena nije bila u pitanju, niti njenoj poseti Laze Lazarevic, ona je dovoljno jaka i stabilna da nema potrebe za tim. Hvala vam sto ste uz Jelenu i podrzavate je u Parovima i u nasem zivotu /Daki ❤

A photo posted by Satisfied with the very best (@jelena_krunic) on

loading...