Dečko je ostavio, ali stiže tata: Evo kada će Miljanin otac ući u vilu Parova!

Već smo najavili da Parovi postaju porodični šou, a iz produkcije Hepi potvrđuju da otac Miljane Kulić, Siniša, samo što nije ušao u popularni rijaliti.

On je prihvatio ponudu TV Hepi jer želi da pomogne ćerki da se izbori sa učesnicima, koji je neprestano napadaju.

Kontroverznu Nišlijku gledaoci rijalitija u poslednje dve godine imali su priliku dobro da upoznaju, s obzirom na to da je ona u šouu provela ukupno 14 meseci. Za to vreme, i članovi njene porodice često su bili gosti u emisijama posvećenim Parovima. Miljanina majka Marija je u prethodnoj sezoni bila nekoliko dana u kući, gde se nije baš najbolje snašla. Zato su producenti rijalitija došli na ideju da ovaj put u šou uvedu i oca.

“Siniša je bio prvak u boksu, svašta je prošao u životu i zato verujemo da bi bio zanimljiv za šou. Biće interesantno čuti i njegovu stranu priče o Miljani i periodu kada je proganjala pevače. Planirano je da on uđe najkasnije za mesec dana”, rekao je Kurirov izvor sa televizije Hepi.

Kulići, razumljivo, nisu smeli previše da govore o ovoj temi.

“Tek će da bude pravi šou kada Siniša uđe u “Parove“. Moj suprug je rođen za rijaliti. Miljani će mnogo značiti kao podrška jer su slične naravi. Siniša je spreman kao zapeta puška”, rekla je Marija Kulić.

loading...