Darko Lazić snimio spot za duetsku pesmu: Potrošeno 22 flaše šampanjca

Darko Lazić snimio je duet sa odiEvrokrem Barabama, pod radnim nazivom „Opasan život vodim“ (Najbolje godine) oni su u ponedeljak uveče snimili i drugi deo spota.

Ovaj visokobudžetni spot režirao je Dejan Milićević a snimalo se na luksuznim lokacijama u Dubaiju ali i u Beogradu u hotelu Life Design kao i na još nekoliko lokacija. U spotu učestvuje preko 15 manekenki koje je frizirao Aleksandar Kapriš od kojih su neke čak i iz stranih modnih agencija a neke su našeg porekla.

Darko Lazic 2

Za snimanje spota potrošeno je čak 22 flaše šampanjca kojim su se polivale manekenke. U ovom video rešenju prvi put biće prikazan i jedna unikatni automobil ali i još neka vozila. Ukupno na celom snimanju bilo je angažovano preko 50 ljudi koji su na dva različita kraja sveta radili kadrove a na snimanje je potrošeno skoro četiri cela dana. Lazić i Evrokrem Barabe će pesmu promovisati iza nove godine a ono što je sigurno je da će pesma biti veliki hit.

Darko Lazic 3

Darko Lazic 4

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273