Dara: Nikakva Tamara Đurić me nije napala

Tamaru je tada, navodno, naljutilo kada je videla kako se Dara za vreme pauze druži, došaptava i pije s momkom s kojim je nekada imala ljubavnu vezu

Dara Bubamara je ovih dana snimila novu pesmu, a kasnije i spot koji je ekranizovala u Crnoj Gori. Deo nove pesme je nedavno premijerno otpevala na svom nastupu u jednom sarajevskom klubu.

Osim o novoj pesmi, Bubamaru ovih dana često pitaju i o tome da li gleda „Farmu“ te da li je tačno da ju je pre godinu dana napala starleta Tamara Đurić, učesnica aktuelnog rijalitija te da ju je zamalo pretukla. Bubamara u čudu reaguje na te priče. Taj rijaliti uopšte ne prati niti zna, bar tako tvrdi, ko je Tamara.

Bubamara poriče priče da je pre godinu dana, kada je nastupala u jednom beogradskom klubu, bila u društvu momka koji je ranije imao avanturu sa Tamarom. Navodno, tu devojku koja je bila u alkoholisanom stanju, prijateljice su držale za ruke kako joj ne bi dozvolile da priđe pevačici kako bi se obračunala s njom.

Tamaru je tada, navodno, naljutilo kada je videla kako se Dara za vreme pauze druži, došaptava i pije s momkom s kojim je nekada imala ljubavnu vezu. Toliko je bila ljuta da je krenula prema pevačici, navodno bacala sve sa stola prema njoj želeći je pretući. Na sreću, prijateljice su kontrolisale situaciju i nisu dozvolile Tamari da se fizički obračuna s Bubamarom.

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273