Dara i Seka ne smeju Karleuši na crtu: folkerke iskulirale Popovićev poziv u Zvezde Granda

Popularne pevačice odbile su da budu u žiriju „Zvezda Granda“ jer ne žele da sede pored Jelene Karleuše. Plaše se da bi ih „mala od skandala“ isprozivala pred milionima gledalaca

Pevačice Dara Bubamara i Seka Aleksić ne smeju da izađu na crtu ljutoj rivalki Jeleni Karleuši. Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović pozvao ih je da budu gostujući članovi žirija u „Zvezdama Granda“, ali su ga obe odbile.

Dara i Seka godinama sarađuju sa Popovićem, uvek se odazivaju na sve njegove pozive, ali za ovu ponudu nisu htele ni da čuju. Kako Informer saznaje, njihov najveći problem je da budu u istoj emisiji sa Karleušom. Pre nego što je doveo Viki Miljković da bude šesti stalni član žirija, direktor „Granda“ je pokušavao da ubedi folkerke da sednu u stolicu pored JK:

Sale je zvao Aleksićevu i Bubamaru nekoliko puta, ali one neće da sude u žiriju pored Karleuše. Obe su ubeđene da bi ih Jelena dočekala „na nož“ i izvređala u emisiji koju gledaju milioni ljudi. Plaše se njenih komentara, podbadanja i prepucavanja, do kog bi sigurno došlo – priča izvor Informera iz „Granda“.

Prema njegovim tvrdnjama, Karleuša je bila oduševljena Saletovom idejom jer joj je najbitnije da napravi dobar šou, a samim tim i rejting. Ona mu je rekla da, što se nje tiče, može da dovede bilo koga, pa čak i Cecu Ražnatović, sa kojom ne priča godinama.

Kada je Sale pitao Jelenu da li bi imala problem ukoliko bi Seka i Dara bile u žiriju, ona je počela da se smeje. Rekla mu je da je sve to šou-biznis i da ona može da bude u emisiji sa svakim, pa i sa Cecom, koju ne podnosi. Međutim, Popović se iznenadio kada su ga Seka i Dara odbile bez razmišljanja. Pokušavao je da ih ubedi, ali bezuspešno. Čak mu je i Jelena rekla da im prenese da ih neće dirati, da će biti odmerena u komentarima i da nemaju čega da se boje. Međutim, obe su ostale dosledne i nisu smele da dođu na snimanje. Uzalud ih je Sale ubeđivao, molio… – objašnjava naš izvor.

Jelena Karleuša potvrđuje da su je se koleginice uplašile, ali kaže da veruje da je Dara neustrašiva, jer je svoju hrabrost pokazala golišavim fotografijama.

Čula sam od Saše da su se mnoge uplašile i meni je baš žao, jer stvarno nema razloga. Kad je reč o Radojki, verujem da je ona, kako kaže, hrabra, toliko hrabra da čak i klincima fudbalerima bez straha šalje slike svojih genitalija. Ali meni je nje iskreno žao: nija lako mator pevati po kafana za bakšiš oko stolova – priča Karleuša.

Dara Bubamara nam je potvrdila da ju je Popović zvao u žiri i da ga je ona odbila:

Kad god me je Sale za nešto pitao, ja sam prihvatila. Prijatelji smo i gotovo sve bih uradila za njega, ali sam mu rekla da ne vidim sebe u žiriju. On mene nikada ne bi doveo u neprijatnu situaciju, nikada ne bi radio na moju štetu, niti bi me terao na nešto što ne želim. A ne želim da budem u žiriju jer neću da povredim te mlade ljude, a i ne želim da imam kontakt sa dotičnom – kaže Dara za Informer i ističe da ona ne mora da se „kerebeči“ da bi bila popularna:

Ljudi sa kojima završim u životu, oni su za mene kao vazduh, ja ih ne primećujem. Ne želim ih blizu mene. Izbrišem ih iz života i oni za mene više ne postoje. Stalno nastupam, imam puno hitova i nemam vremena da se kao neki kerebečim i skačem tamo da bih bila popularna. Mene ta fama više ne interesuje. Čuj, ja se nje plašim? Nje da se plašim? Nikog se Dara Bubamara ne plaši – poručuje pevačica.

Izvor: Informer


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273