Dara Bubamara: zbog učešća u TLZP-u nemam vremena za seks

Dara Bubamara otkako je prihvatila učešće u šouu TLZP, mnogo manje vremena ima za sebe, te se požalila kako nema vremena ni za seks.

Pevačica poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, te često u medijima i javno iznosi detalje iz svog intimnog života. Ovoga puta Dara se požalila, da je učešćem u takmičenju Tvoje lice zvuči poznato, potpuno zapostavila sebe, a samim tim i svoj seksualni život: „Svim ženama koje se nisu udale poručujem da je mnogo bitno da se razumete sa svojim muškarcem, da se volite i poštujete. Džaba i najbolji seks na svetu, ako je samo to. Što se mene tiče, ja sam vatrena žena i mogu seks koliko hoćeš puta dnevno. Sad imam problem jer su me kaznili iz TLZP-a. Nemam redovan seks! Muž mora da dolazi u Beograd da bi spavao sa mnom i da iskoristimo taj jedan dan kad imam pauzu. Ali dobro, sve zarad dobrog šoua„, rekla je Dara za Blic.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273