Dara Bubamara: I kad pevam na livadi, tamo se pije šampanjac i puše tompusi

Devedeset posto mojih koleginica ne mogu ni da zavire na jedno takvo imanje – tvrdi bujna pevačica

Dara Bubamara je oštro reagovala na to što se našla na udaru javnosti, pošto je u emisiji “Premijera” na TV Pink prikazana kako peva u štiklama na livadi, po kiši, na jednom privatnom slavlju.

Snimak je nastao na privatnom slavlju kod jednog mnogo bogatog i moćnog čoveka, a zabava je priređena u dvorištu i bilo je ekstra – tvrdi prsata folkerka.

Istakla je:

Baš na toj livadi pušili su se tompusi i pio se najskuplji šampanjac. Ali, ako zbog toga kažu da nisam nivo, onda nisam iako 90 posto mojih koleginica ne mogu ni da zavire na jedno takvo imanje – priča pevačica za “Star”.

Dara-Bubamara2

Na prozivke da je nepismena jer je, nedavno, jednom prilikom napisala “svedcka zvezda”, umesto svetska, Dara jednako oštro odgovara.

Smrdljivom ku*cu i dlaka smeta. Taj status sam stavila u dva sata ujutru i svi znaju šta sam htela da kažem. Ali boli me baš ku*ac da li sam napisala kako treba ili nisam. Bitno je da je najveća zvezda Snup bio na mojoj svadbi pre nego što je izbacio svoj veliki hit.

Dara-Bubamara3

Naglasila je:

Čovek je došao iz Francuske zbog mene, a za ostalo me boli d*pe. Ako je mnogima lakše da kažu da sam nepismena, eto jesam, ali mogu da mi du*aju svi kojima je to zasmetalo.

Foto: Beogradnocu.com, Facebook
Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273