Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Danas počela prodaja najpovoljnijih ulaznica za Exit i Sea Dance | Nostalgija.com

Danas počela prodaja najpovoljnijih ulaznica za Exit i Sea Dance

Danas, tačno u podne, počela je globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko letovanje pod nazivom Exit Avantura.

Ulaznice za Exit festival biće dostupne po najboljoj ceni od 116 KM, sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture. Tokom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon će dobiti i ulaznicu za Sea Dance festival (uz uslov registracije u periodu od 1. do 31. marta 2016.)

Takođe, 4. decembra u podne u prodaji će se naći i vrlo ograničen kontigent ulaznica samo za Sea Dance festival, po ceni od 69.99 KM što je čak 60% uštede u odnosu na finalnu cenu!

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za EXIT i SEA DANCE festivale dostupan je na exitfest.org. Broj ulaznica po promotivnoj ceni je vrlo ograničen.

Exit festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula. Ovogodišnja tema Exit avanture je Exit Magic. U sklopu najave narednog izdanja Exit Avanture, koja će doneti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planete, objavljen je i zvanični trailer za publiku iz celog sveta:

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svetskoj festivalskoj sceni.

 

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273